Wie ben ik?

© Esther Hardon Fotografie

© Esther Hardon Fotografie

Dit ben ik!

Spontaan, enthousiast, familiemens, geduldig, creatief en ongedwongen. Zo maar een aantal eigenschappen die op mij van toepassing zijn. Ik ben wat je noemt een echte vlotte tante. En niet alleen in figuurlijke zin, want ik heb drie lieve neefjes waar ik ontzettend dol op ben. Vanaf de dag dat ze geboren zijn ontkomen ze niet aan de lens van mijn camera. Er is gewoon niets mooier en puurder dan een baby. Die lieve kleine kindjes, zo teer en klein, om verliefd op te worden. Niet voor niets zijn mijn favoriete opdrachten geboortefotografie en Newborn fotografie. De geboorte van een kindje is zo iets magisch en als ze nog een maar een paar dagen oud zijn, zijn ze zo aandoenlijk, dat moet ik gewoon vastleggen op de gevoelige plaat.

Gediplomeerd fotograaf

Ik ben een perfectionist. Daarom heb ik een vierjarige opleiding Fotografie en Vormgeving gevolgd. Mijn motto is ‘Als je iets doet, doe het dan goed!’ Vandaar dat ik eerst de kneepjes van het vak wilde leren zodat ik nu aan het werk ben als gediplomeerd fotograaf. Ik rijd stad en land af voor de mooiste reportages.

Geboortefotografie

Ik hou ervan om bijzondere momenten te fotograferen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in geboortefotografie.
De geboorte van een kindje, de emoties die de ouders voelen en de liefdevolle momenten tijdens en vlak na de bevalling leg ik graag voor de kersverse ouders vast. Onopvallend ben ik aanwezig en fotografeer zo alle bijzondere momenten van de geboorte van hun kindje.

Geboortefotografen.com

Sinds Juli 2017 ben ik aangesloten bij de beroepenvereniging geboortefotografen.com. Geboortefotografen.com is een professionele beroepsvereniging van geboortefotografen uit Nederland en België. Om de kwaliteit te waarborgen, werken we met strenge toelatingseisen. De aangesloten geboortefotografen hebben allen een eigen werkwijze en stijl, maar hanteren de normen en waarden die wij als beroepsvereniging belangrijk vinden. Voorbeelden hiervan zijn: privacy, het geboorteproces niet verstoren, kennis van de geboorte en goede contacten met zorgverleners, zodat onze fotografen de mooiste foto’s kunnen maken en jullie als ouders je volledig op de geboorte kunnen focussen, zonder je druk te maken over de foto’s.

Jullie hebben mee mogen kijken uit een greep uit het leven van mij als fotograaf. Een prachtig beroep waarin ik voor waarde kan zijn van velen. En met mijn Nikon in de aanslag hoop ik nog lang te doen waar ik goed in ben: bijzondere momenten vastleggen.