Een dag in het leven van een gezellig druk gezin | Aileen Kleine Fotografie | Fotografie Hoogeveen

Hoe zou een dag van een gezin met zes kinderen?
Toen ik de afspraak had staan in November om een dag foto’s te maken van het gezin van Dennis, Patricia en de kinderen keek ik daar heel erg naar uit. Ik zal vooral met Patricia meelopen. Patricia werkt als kindercoach en had twee afspraken in de ochtend staan. Ook is Patricia knutsel-moeder op de basisschool van haar kinderen en moest er geholpen worden. Uiteraard heb ik me voorbereid op chaos, lawaai en rommel haha 😉

Dennis en Patricia hebben beide uit een vorige relatie drie kinderen. Dennis heeft twee dochters en een zoon Isa, Iris en Sil. Patricia heeft drie zonen; Quinn, Mexx en Chez.

Om 06:45 uur kwam ik aan en werden de kinderen wakker gemaakt. De dag kon beginnen!

Oké, hier heb ik me dus over verbaasd. Hoe gestructureerd het eerste gedeelte van de ochtend kan gaan. Iedereen ging zijn eigen gang. Wanneer iemand klaar was in de badkamer gingen ze zonder getreuzel naar beneden om de tafel te dekken… Dan zul je denken, daar zal dan wel extreem getreuzeld worden maar zelfs dat was niet het geval. Wanneer iemand klaar was met eten werd de broodtrommel gevuld en in de schooltas gedaan. Vervolgens werd de tafel afgeruimd, vaat in de vaatwasser gezet en nog even rustig voor de televisie gezeten. En dit dus allemaal zonder discussies, lawaai en rommel.

De kinderen van Dennis en Patricia gaan naar andere scholen. Dennis brengt zijn jongste kinderen naar school en Patricia haar kinderen. Isa, de oudste dochter van Dennis gaat naar de middelbare school en zij gaat op de fiets naar school.

De twee afspraken van Patricia zaten erop. Klaar om weer naar school te gaan om te helpen als knutsel-moeder. Daarna zullen de kinderen worden opgehaald. Patricia zal ook de kinderen van Dennis ophalen.

Quin moest voor een kinderfeestje nog even een zak snoep vullen.

En toen was de dag alweer om. Wat een leuke, gezellige dag was dit! En dit zonder extreme chaos en rommel. Wel heb ik gemerkt dat de dag voorbij vliegt. De planning is strak maar toch voelde het relaxt. Een diepe buiging voor Dennis, Patricia en de kinderen.