Contact

Telefonisch bereikbaar op 06-52632905 van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur – 18:00 uur
Tijdens de shoots ben ik telefonisch niet bereikbaar. Stuur dan een mailtje of spreek een bericht in en ik bel/mail ik je zo spoedig mogelijk terug!

Als geboortefotograaf kan ik ieder moment van de dag opgeroepen worden, omdat geboortes niet gepland kunnen worden. In periodes dat ik standby sta, kan het dan soms voorkomen dat een andere reportage kort van te voren verplaatst moet worden. Dit gebeurt altijd in goed overleg. Is uw reportage in een standby periode gepland, dan geef ik dit van te voren altijd aan. Ik hoop op jullie begrip en flexibiliteit hierin.

Copyright Aileen Kleine Fotografie
Op alle beelden die gemaakt zijn door Aileen Kleine Fotografie berust copyright. Niets mag op welke manier dan ook, zonder toestemming vermenigvuldigd worden. Gebruik van beeldmateriaal van Aileen Kleine Fotografie is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. Dit geldt ook voor al het beeldmateriaal in lage resolutie. Fotografen hebben op de grond van art. 25 van de auteurswet recht op naamsvermelding. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht.
error: Deze inhoud is niet te kopiëren.