Trouwen

Jullie gaan trouwen…

Gefeliciteerd! Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de huwelijksreportage is daar een belangrijk onderdeel van. Het gaat om een impressie van een zeldzame momentopname, waarbij alles in één keer moet kloppen. Daarom wil ik jullie vooraf in een ontspannen gesprek eerst goed leren kennen. Dan weet ik precies hoe jullie bruiloft er uit gaat zien en waar ik eventueel rekening mee kan houden.

Mijn stijl is puur en eerlijk .Ik wil vooral de sfeer van jullie huwelijksdag in spontane beelden vangen, zodat zelfs na jaren de emotie nog van het beeld af spat. Ik sta als huwelijksfotograaf de hele dag naast jullie maar probeer niet te veel op te vallen. Zo kan ik die speciale blik, de liefde tussen jullie of dat subtiele detail vastleggen. Ik houd van pure foto’s; het gaat bij mij om de kunst van het weglaten, om echtheid en eenvoud.

Worden jullie enthousiast van mijn website, staat mijn stijl jullie aan en denken jullie dat wij bij elkaar passen, mail of bel mij dan om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag en wie weet ontmoeten we elkaar. Ik kijk er naar uit!

♡ Tarieven bruiloft

2 uur fotografie €350,-
Incl. alle mooiste foto’s bewerkt in hoge resolutie.
Per bijkomend uur €125,-
Bewerkte foto’s verstuurd via WeTransfer.
Excl. reiskostenvergoeding 0,40 cent per gereden kilometer vanaf Almelo of Hoogeveen.

OPTIE
Linnen bruidsalbum incl 30 pagina’s:
30 x 30 €495,-
35 x 35 €660,-
40 x 30 €660,-

Wil je informatie van wat er allemaal nog meer mogelijk is in de bruidsalbums, neem dan contact met mij op!

EXTRA INFO

♡ Foto’s kunnen ook afgedrukt worden op verschillende materialen. Heb je daar vragen over? Neem dan contact met mij op.
♡ Alle fotografie bestanden blijven in het bezit van Aileen Kleine Fotografie en zij mag deze gebruiken voor verschillende media doeleinden tenzij anders aangegeven voorafgaande aan de fotoshoot.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

error: Deze inhoud is niet te kopiëren.