Over mij

Hoi, ik ben Aileen! Creatief, geduldig en altijd vol ideeën. Ik houd van kletsen, gezelligheid en positiviteit. Ik geniet van de dag door vooral van kleine fijne dingen te genieten die mijn dag net een stukje beter maken: mooi licht dat tussen de bomen door schijnt, een twinkeling in iemands ogen of een lekker glas wijn met vriendinnen. Ook ben ik gek op fotografie. Hier kan ik mijn creatieve ideeën helemaal in los laten.

Het leukste aan mijn werk is dat ik mensen blij mag maken met iets waar ik zelf blij van word. Hoe bijzonder is het immers als je in verwachting bent van een kindje, dat kindje op de wereld zet en waardevolle tijd doorbrengt met je partner en kinderen? Zulke momenten wil ik vastleggen door tijdens de shoot een liefdevolle en relaxte sfeer te creëren waarin iedereen op zijn gemak is. Want daar komen de beste foto’s uit.

Ik fotografeer gezinnen met alles daar omheen: van zwangerschap tot de eerste maanden samen als nieuw gezin en van newborn tot oudere gezinnen. Het liefst fotografeer ik op locatie of in de buitenlucht, zodat je niet alleen een mooie set foto’s hebt, maar ook een gezellige, ongedwongen dag.

error: Deze inhoud is niet te kopiëren.